Uw partner voor uw projecten in HVAC technieken.
Vraag uw offerte aan.

SERVICE  7/7

0484 02 52 540484 02 52 54

Uw aanspreekpunt voor duurzame sanitaire installaties

DP Klimair is uw professionele partner voor de plaatsing, herstellen of het onderhoud van centrale verwarming en sanitaire installaties in De Haan en omstreken.

 

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Zaakvoerder Kristof De Petter werkt voor particulieren en plaatst centrale verwarming en sanitaire installaties bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Of u nu op zoek bent naar iemand om uw toilet te herstellen, om deze te vervangen of om een verwarmingsketel te plaatsen. Met deze gedreven aannemer maakt u altijd een uitstekende keuze. Het project wordt van A tot Z uitgewerkt en tot in het kleinste detail afgewerkt. Zelfs wanneer er onderaannemers aan te pas komen,

blijft DP Klimair gedurende de werkzaamheden uw enige aanspreekpunt.

 

 

Onderhoud en totaalrenovatie

DP Klimair voert onderhoud en totaalrenovaties uit aan sanitaire en verwarmingsinstallaties. U kan bij dit bedrijf terecht voor de installatie van Stadswater, regenwater,  stookolie en aardgas en dit in het kader van de uitwerking van uw centrale verwarming, badkamer, keuken, ... . Ook het onderhoud van deze installaties kan u in de vakbekwame handen leggen van Kristof De Petter.

U als klant heeft zelf de keuze wat het merk betreft maar DP Klimair kiest omwille van de kwaliteit en de duurzaamheid meestal voor de toestellen van betrouwbare partners, dit o.a. Sax-Sanitair, Van Marcke, Viessman, Vaillant, ... .

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan afgestemd op uw specifieke verwachtingen.