Uw partner voor uw projecten in HVAC technieken.
Vraag uw offerte aan.

SERVICE  7/7

0484 02 52 540484 02 52 54

Ga in zee met een betrouwbare installateur voor warmtepompen

DP Klimair is uw betrouwbare installateur voor warmtepompen in De Haan en omgeving.

 

Gevarieerd aanbod aan airco

Wenst u graag gezonde lucht in uw huis die op het juiste moment de perfecte temperatuur geeft? Dan kan u hiervoor terecht bij DP Klimair. Dit bedrijf installeert single splits, wandunits, plafondtoepassingen, … Er bestaat een zeer ruim assortiment aan mogelijke airco-installaties en het is belangrijk om samen met een specialist de juiste keuze te maken die binnen uw gewenste toepassing en beschikbaar budget past. Een airco-installatie is vandaag erg spaarzaam en zorgt voor comfort op elk moment van de dag.

 

 

Van particulieren tot KMO’s

DP Klimair plaatst Single-, multi split, VRV en VRF installaties voor particulieren en bedrijven. Met een VRV-systeem kan u het energieverbruik optimaliseren en aanpassen aan de seizoenen en dit via allerhande technische snufjes. Een VRF-installatie regelt de zonne-energie en de warmwaterproductie.

DP Klimair plaatst lucht/lucht warmtepompen, water/lucht warmtepompen, water/water warmtepompen en geothermische warmtepompen. Een warmtepomp is dé ideale manier om een aangename temperatuur te creëren, vraagt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Die voordelen voelt u vrij snel in uw portemonnee.

Zaakvoerder Kristof De Petter bekijkt graag samen met u de beste uitwerking voor uw gewenst resultaat. Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte aan.